Voorwaarden

Voor een vlotte service en u zo min mogelijk te storen tijdens uw feest, hebben we hieronder enkele algemene voorwaarden voor u neergeschreven.
Algemene voorwaarden

Een ruimte van min. ongeveer 4m². Naargelang de grootte van het feest kan dit veranderen
***
Stevige tafel die waterpas staat (omwille van de paellapan)
***
Warm of koud drinkbaar water
***
Indien tapas besteld worden, gelieve een tafel te voorzien
***
Borden, glazen en bestek worden door U voorzien
***
Indien een ruimte in openlucht wordt voorzien, vragen wij U een alternatieve kookruimte te voorzien bij regen en wind

Vervolgens vragen wij U ook om 14 dagen voor de aanvang van uw feest ten laatste te reserveren. Deze limiet geldt ook voor het wijzigen van het aantal personen. De reservatie is pas geldig van zodra er een voorschot van minstens 15% van het totale bedrag is gestort.

Na afloop van uw feest,
verzoeken wij uw vriendelijk om het nog openstaande bedrag contant te betalen!


Voor meer informatie of verdere vragen kan u ons steeds vrijblijvend contacteren via info@spaansekeuken.be of per telefoon +32 495/53 97 34.Annulatie
Een annulatie dient 14 dagen voor aanvang van het feest schriftelijk verwittigd te worden. Schriftelijk is via de post (stempel van de post geldt als bewijsdatum) of via e-mail. Is de annulatie 14 dagen voor aanvang doorgestuurd, dan wordt het voorschot volledig teruggestort op uw rekening. Is dit niet het geval, dan wordt het voorschot gebruikt om een deel van de onkosten te betalen.Wanbetaling
Wanneer U na 35 kalenderdagen niet betaald heeft, wordt U een laatste aanmaning tot betaling aangetekend verzonden.

Als U binnen de 7 kalenderdagen na het aangetekend schrijven nog niet bent overgegaan tot betalen, zullen wij tot onze spijt genoodzaakt zijn een gerechtelijke procedure in te stellen en verwijlinteresten te vorderen.

Alle bijkomende kosten die gemaakt wordenom over te gaan tot betaling (bv: gerechtsdeurwaarder) worden betaald door de wanbetaler.