Dranken

Naast al het eten kunnen we U ook verschillende dranken aanbieden om zowel bij het aperitief als bij het eten te kunnen drinken.

Hierbij horen onze huisgemaakte Sangria met vers fruit en Tinto de Veranotot de toppers. Verder bieden we cava en wijn aan.

Ons assortiment

§ Huisgemaakte Sangria met vers fruit
 • Sangria is een welgekende zoete drank op basis van wijn met kleine stukjes vers fruit. Onze Sangria's zijn te verkrijgen vanaf 3 liter (ongeveer 20 glaasjes).

  § Rode Sangria € 30,00 (*)
  ***
  § Witte Sangria € 30,00 (*)
  ***
  § Cava Sangria € 40,00 (*)
§ Huisgemaakte Tinto de Verano
 • Tinto de Verano is een zeer verfrissende drank met wijn. In Spanje wordt dit zowel als aperitief als tijdens de maaltijd gedronken.

  Dit is te verkrijgen voor € 10,00 per liter (*).
§ Cava
 • Cava is een sprankelende wijn, populair als aperitief. Bij speciale gelegenheden, wordt dit ook tijdens de maaltijd gedronken.

  § Extremarium Brut € 15,12 (*)
  Dit is een heldere en goudgele Cava met ragfijne en levendige belletjes. Hij heeft een bijna exotische neus, met toetsen van ananas, perzik en een vleugje brioche.

  § Tutatis Brut € 11,17 (*)
  Bewonder deze Cava zijn volle frisheid wanneer de bruisende, levendige belletjes aan de oppervlakte komen.. De aangename levendige afdronk is een echte invitatie om het glas opnieuw te vullen en nogmaals te genieten.

  § Tutatis Brut Rosé € 13,64 (*)
  Deze vertoont een intens aantrekkelijke blauwachtig rode bes kleur met mooie heldere, parelachtige bubbeltjes. Heerlijk als aperitief, maar ook geschikt bij een grote waaier van gerechten van vis en schaaldieren.

§ Wijn
 • Moest u toch voor een wijn kiezen tijdens de maaltijd, dan bieden we het volgende aan:

  § Piqueras - Castillo de Almansa (Witte wijn) € 11,32 (*)
  Bleekgroen van kleur. Fijne, florale aroma’s en heerlijk fris en fruitig zowel in geur als smaak. De ideale zomerwijn om van te genieten op uw terras als glaasje-zo-maar. Ook ideaal bij mosselen, rauwe ham, groene salades en bij een vissige paella.

  § Nekeas - Tempranillo/Merlot (Rode wijn) € 12,95 (*)
  Typische aroma’s van de Tempranillo druif, lichtjes gekruid en intens. Krachtig maar toch zacht door de Merlot druif en een erg mooie fruitigheid. De impressies van vanille en de kruidigheid geven het geheel stijl en klasse.

  § Nekeas - Garnacha/Cabernet Sauvignon (Rosé) € 11,82 (*)
  Intense rosévan kleur met sterke aangename fruitige aroma’s van aardbeien en rode besjes.Hij is droog en volumineus met een prettige afdronk. Ideaal als aperitief maar ook bij charcuterie en tapas.

Wilt u hierover meer weten, dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

 • (*) Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.